Odricanje od odgovornosti

Naše prisustvo na Internet stranicama služi za pružanje informacija o našoj kompaniji, našim proizvodima i drugim uslugama. Oni su istraženi i prikupljeni vrlo pažljivo i ažuriraju se stalno. Bez obzira na naš interes u točnost, potpunost i neposrednost sadržaja, mi nismo, nažalost, u stanju da preuzima odgovornost za to, bilo eksplicitno ili implicitno. Ove stranice samo pružaju opće informacije i ni na koji način ne mogu zamijeniti medicinske, komercijalne ili druge savjete. Iz tog razloga, tvrdnja ili naknade za štete koje mogu nastati direktno ili indirektno iz upotrebe internet stranica i informacije sadržane u njima je onemogućeno.

Ako naše Internet stranice sadrže ili upućuju na informacije od trećih strana, onda te informacije ne treba posmatrati kao predstavljanje preporuke sa naše strane. Pošto mi ne možemo provjeriti te informacije za točnost ili neposrednosti ili druge zakonitosti, mi nismo u mogućnosti da snosimo nikakvu odgovornost za to.

Program, njegov sadržaj, podatke, slike, itd zaštićeni su autorskim pravima ili drugim pravima industrijskog vlasništva. Mi bismo nadalje da istaknem da su svi nazivi proizvoda i drugih imena označene u skladu i zaštićeni zakonom, zaštitni znak. Svaka upotreba, uključujući reprodukciju, distribuciju i obradu, dozvoljeno je samo u okviru zakonom propisanih ograničenja i samo uz pristanak pravnog lica.

Mi zadržavamo eksplicitno pravo na promjenu sadržaja internet stranica u bilo kojem trenutku.

© BERLIN-CHEMIE AG